maanantai 10. lokakuuta 2011

Ensimmäinen

Pieni sensuurivaroitus tähän alkuun, jo ensimmäinen lause kertoo miksi.

Olin 14-vuotias. Hengailimme, kuten silloin puhuttiin, ulkona. Silloin 17-vuotias tuntui vanhalta. Juttu lähti vitsistä että mennään nussimaan erääseen autioon taloon.. Olin ymmärtämättömyyttäni mukana vitsissä, lähdimme jopa kävelemään tuohon taloon. Meitä oli neljän tai viiden hengen seurue, hyvä tyttöystäväni, muutama jätkä ja minä. Päästyämme perille aloin ymmärtämään ettei kyseessä ollutkaan ihan leikki. Annoin ymmärtää, enkä ymmärtänyt antaa. Sanoin etten aio tehdä kanssaan mitään koska minulla oli kuukautiset. En muista mitä puhuimme aiheesta, muistan että ei siinä muuta kuin ettei pääse oikein pesulle täällä. Hän ei ehkä tiennyt että olin neitsyt silloin, en muista. Tai sitten tiesi, saatoin sanoa senkin syyksi etten aio naida.

Jotenkin ratkaisu kulkeutui puhetasolla suuseksiin. En ollut koskaan tehnyt niin. Siihenastiset seksuaaliset kokemukset oli ainoastaan kielisuudelmia, käsin koskettelua vaatteiden päältä haaroista, rinnoista, perseen puristelua ja fritsuja. Jokin kiima itsessä heräsi kuitenkin, kokeilunhalu.. tai ihan vaan kiima. Halusin toisaalta kokeilla millaista se olisi. Olin nähnyt kuinka kyrpää imetään pornoleffoissa.. Tilanne eteni niin nopeasti, hän veti mukanaan pimeään koppiin, vähän kuin vanhan ajan taloissa on kuivavarasto keittiössä tai jokin siivouskaappi. Pimeässä tunsin vartalon lämmön edessäni, paikansin sen ja ennenkuin ehdin ajatella, tunsin kädet lantiolla vetäen itseensä kohden. Kiihottavan hyväntuntuinen pitkähkö kielisuudelma, jonka aikana vyö ja farkun napit aukesivat, pian kämmen päälaellani painaen minut polvilleni maahan.

Muistan vieläkin miltä tuo tilanne tuntui. Ei sanoja, ei kysymyksiä, ei mitään muuta kuin määrätietoinen ohjaaminen päästä painaen lattialle. Muistan pehmeän kiihottavalta tuntuvan ja tuoksuvan elimen pinnan hamuavan kasvojeni edellä, löytäen huuleni. Raotin huulia ja otin sen suuhuni. Muistelin miten sille leffoissa tehtiin.. Se otettiin suuhun, pehmein huulin ja hampaita varoen, kädellä vartta hyväillen. Koitin imeä kevyesti ja annoin huulten liukua sen vartta pitkin ottaen syvemmälle ja liu'uttaen jälleen kärkeä kohden. Löysin pian rytmin jolla vartta hiukan puristava käteni pääsi huulieni liikkeiden avuksi, hänen työntäessään lantiolla vasten suutani. Annoin kielen liukua vartta pitkin samalla, välillä kokeilin vähän jos liikuttelen sitä suussani sen varrella samalla. Lantionsa liike ja hengityskin tiheni, lopulta hän vetäytyi suustani, runkkasi orgasmin räjähtämispisteeseen valmiiksi ja toi sykkivän kyrvän suuhuni takaisin laueten sinne. Imin kaikki, nielin kiltisti kaikki. 

Kerroin tyttöystävälleni mitä tapahtui, ja kävellessäni kotiin mietin tapahtumia ja koitin rapsuttaa suupieliini kuivunutta nestettä irti etten jäisi kiinni. Myöhemmin sitten jäinkin. Olin kirjoittanut tapahtuman päiväkirjaani, josta äiti sen jokin aika sen jälkeen löysi. Nosti syytteen, joka sitten hylättiin sillä olin vapaaehtoinen. Tapahtumasta tiesi koko kylä, kaikki ikäisemme. Se oli silloin aika nöyryyttävä kokemus, nyt jo aikaa sitten unohdettu. Tosin samaisen ihmisen kanssa olen sitten törmännyt vuosia sen jälkeen netissä ja sitten muotoutunut eräänlaiseksi YYA-sopimukseksi, satunnaista seksiä joka sujuu loistavasti, kiihottavan pervoja tilanteita, ei jälkipuheluita, ei mustasukkaisuutta, ei ongelmaa. Sama ihminen, joka vaati ottamaan anaaliseksin jälkeen kullinsa suuhuni, sama joka pakottaen työnsi sen niin syvälle nieluun että opin kuinka nieluun voi nussia ja kuinka syvää kurkkua voi käyttää. "Kuka sut noin on opettanut imemään? Isi on tainnut opettaa.."
Sekin loi suhteellisen nöyryyttävää tunnelmaa kun yksityiskohtaisesti poliisisedälle jouduin tapahtuman kuvailemaan, vanhempieni läsnäollessa. Sitten poltin päiväkirjan, jokin vuosi tapahtuman jälkeen joku poltti myös tuon autiotalon ja tuo kokemus on kiusallisuudeltaan laantunut ja sitä voi muistella pieni sairas pilke silmillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti