tiistai 11. lokakuuta 2011

Unia alitajunnasta

Laukesin unessa. En voi olla varma tapahtuiko se oikeasti. Kerran muistan heränneeni orgasmiin, saatoin unissani koskea tuolloin itseeni. Yleensä jos näen märkiä unia, se ei pääty tai edes etene orgasmiin saakka vaan jää kiihotustasolle polttamaan. Nyt luulen että oikeasti sain.. Tärinä, tykytys, sykkiminen, rauhoittuminen. En herännyt sen jälkeen heti, vaan uni jatkui vielä hetken. Unessa pelästyin että laukesin oikeasti. Onkohan se mahdollista? Tai sitten se oli vain niin hirveän todentuntuinen eläytyminen tuohon uneen.

Olen vaihdellut tässä muutamia lupaavan oloisia sähköposteja. Mies tuntuu kiinnostavalta, keskustelutaitoiselta ja hallitsevan oloiselta, on saavuttanut otettaan jo heti alkuun - en koe minkäänlaista painostuksen tuntua tai kiirettä, näin on oikein hyvä. Tutustua ihan rauhassa ja muodostaa hiljalleen mielikuvaa vastapuolesta, tunnustella kuinka ajatukset osuvat. Olen kuitenkin saanut jo tehtäviä. Erilaisia kuvaustehtäviä, laukeamiskielto ilman lupaa.. Uneni nivoutui varmasti näistä asioista..

Olen törmännyt ajoittain kertomuksiin, joissa masturboidaan ruuan kanssa - banaanit, kurkut ynnä muut. Vaikka kekseliäänä itseäni pidänkin, ajoittain melko kinkyn ajattelunkin omaavana, en ole koskaan mitään vastaavaa työntänyt itseeni. Harjanvarsia, sähköhammasharjaa, kynttilääkin, mutten mitään syötävää. No tikkarilla olen leikkinyt, mutta muuten en. Kovin kummoista sisääni ei edes mahdu, ja häkellyin ja jännityin kun sain tehtäväksi masturboida kurkulla, kuva todisteeksi. Epäonnistuin tehtävässä, sillä kauppa oli mennyt jo kiinni, korvasin tehtävän heti tilanteen salliessa pienellä shampanjapullolla. Jäi kuitenkin mietityttämään, olisiko sellainen mahtunut sisääni.. Miltä se olisi tuntunut? Loin mielikuvaa mielessäni siitä tuolloin, jännitti, kiihotti, epäröin.. Siinähän on usein sellainen ohuempi kärkikin, mihin se osuisi ja miltä se tuntuisi? Mahtuisiko se ollenkaan..

Unessa olin koulussa. Olin tehnyt tehtäviä matematiikassa, katselin niitä enkä osannut perustella ollenkaan miksi olin päätynyt kyseisiin tuloksiin. Ei ollut perinteistä luokkahuonetta, vaan olimme sokkeloisessa rakennuksessa, kukin oman vilttinsä päällä tehtäviä tekemässä. Professori siirtyi oppilaan luota toiselle, arvokkaana, vaativana, hieman pelottavan tuntuisena ja tarkasti tuloksia. Pelkäsin omaa vuoroani, omituinen kihelmöinti läpi vartalon odotin hänen kumartuvan ylleni, pyytäen näyttämään tehtäviäni. Olin tehnyt ne, mutten osannut enää perustella niitä. Yritin vastailla kysymyksiin ja jännitin mitä tapahtuu, sydän hakkasi, sähköinen olo. Hän kuiskasi matalalla, vaativalla äänellä ottavansa minut, heti kellon lyötyä etsivänsä käsiinsä. Unessa fiilikset ja tuntemukset ovat aina hirveän voimakkaita. Tuo tunne oli sekoitus kiihotusta, jännitystä, pelkoa ja halua.

Lähdin kiiruhtamaan kellon lyötyä piiloon. Mies kuitenkin seurasi tiiviisti perässä. Arvokkaan tyynesti kulki perässäni, muiden huomiota herättämättä seurasi ihan kannoilla. Kiristin tahtiani sokkeloisilla käytävillä, koitin itsekin kävellä mahdollisimman nopeasti pakoon, mutta niin etteivät muut käytävillä ihmettelisi. Jouduin jonkinlaiseen varastotilaan jossa oli vanha kankainen sohva ja paljon  kirjoja, pieni pöytä. Luulin eksyttäneeni miehen, kunnes käännyin ja näin hänen seisovan takanani, ivallinen hymy huulillaan. Sitten en muista tapahtumia selkeästi, muistan ne fiilikset joita uni herätti, kiimansekaista jännitystä ja pelkoa, kysymyksiä joihin en osannut vastata, kiusallisia kosketuksia, vaatimuksia. Seuraavaksi muistan istuvani tuolla sohvalla, pöydällä oli kurkku. Jokin pakottava tarve oli kokeilla sitä unessa, haukoin happea kun työnsin sitä sisääni, syvemmälle ja syvemmälle, sitten laukesin. Yritin lopettaa ennen, mutten ehtinyt. Orgasmi otti vallan ja vyöryi läpi vartalon. Tiesin että se oli kielletty. Mietin kuinka selittäisin tapahtuman, kunnes sitten aamuyöstä heräsin kuun paisteeseen ja ymmärsin sen olleen unta. Olen melko varma että se oli vain unta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti