tiistai 4. lokakuuta 2011

Kesällä kerran...

En saanut taas aamuyöstä unta.. Mietin usein tuota kesäkuun loppua. Tapaamista. Aloin tänä aamunakin miettimään sitä jälleen. Niin paljon jäsennettävää, kiihottavaa muisteltavaa, hämmentävää pureskeltavaa. Miltä tuntui olla täysin tiedoton siitä, keitä huoneessa oli. Valta-asetelma oli niin ylitsepursuava, häkellyttävä, vaativa ja niin mukaansavievän kiihottava etten oikein edelleenkään osaa sitä jäsentää. Silmät sidottuna, Ladyn sitoessa käsiäni taakse, luotin. Vaikka mielentilani oli aiempien tapahtumien valossa hyvin sekava ja ahdistunut, olin jo muutamia kertoja antautunut köysiin, ottanut vastaan tulevan. Oloni oli jokseenkin turvallinen, jännittynyt mutta turvallisen luottavaisen epäröivä. Kunnes sitten kaikki muuttui.

Aiemmin tapaamisessa olin saanut kokea jotain aivan uutta. Mukanamme oli toinen tyttö. Hän tuli jälkeeni paikalle, ei tiennyt paikallaolostani. Lady oli halunnut opettaa minua, näyttää millaista on sitoa, piiskata, pyörittää. Muistan tuon tytön ilmeen kun astuin varovasti takahuoneesta esiin. Ne silmät ikäänkuin leimahtivat, häntä kiihotti ajatus että ympärillään on nyt kaksi naista. En tuntenut tyttöä. Tiesin että sellainen tulisi tapaamiseen kyllä, en tiennyt mitä minulta odotettiin tai mitä tulisi tapahtumaan, mutta luotin että Lady ohjaa tilannetta. Niin hän tekikin. Opettavaisesti kertoi solmuista, asioista joita tulisi muistaa, kehoitti piiskaamaan.. En pystynyt tilanteen hämmentäessä keskittymään asioihin, tekniikoihin, mihinkään.. Tilanne oli sekaisen kiihottava ja koitin olla tomeran asiallinen.

Tyttö oli masokisti. Niin Lady minulle kertoi. Hän sanoi, jos meinaan piiskata, sen pitää oikeasti tuntua. Tunsin olevani hirmu kömpelö, en uskaltanut. En halunnut satuttaa. Rohkaisujen myötä vähän kokeilin tempoa kovemmin, huomasinkin värähtelyitä. Tytön iho alkoi punottamaan hiljalleen. Hän taisi pitää siitä. Lady siirteli meitä kuin shakkinappuloita, minä sain lähinnä seurata, oppia ja kokea uutta. Tyttö ohjattiin nuolemaan jalkojani. Sellaista ei ole koskaan minulle tehty tuolla tavoin. Istun sängyn reunalla, tyttö edessäni polvillani, lämmin märkä kieli nuolee ohuen stay-up -kankaan läpi säärtäni ja polveani. Se kiihotti fyysisesti yllättävän paljon.. Ehkä henkisestikin? Henkisesti koska tilanne oli niin kiihottava. Ei ehkä siksi, että joku alistuu minulle. En kokenut sitä roolia luontevaksi, hämmentäväksi ehkä, kiihottavaksikin mutten luontevaksi. Tytön käskettiin nuolla rintojanikin.. Hän oli köysissä, pehmeät hiukset hivelivät vapaana roikkuen ihollani ja suloinen suu nuoli ahnaasti juuri sitä mitä Lady käski. Tyttö oli aika suloinen. Ei ehkä kaunis, mutta söpön suloinen..

Lady antoi kaksi minuuttia aikaa hänelle laueta, liikuttelin ohjeen mukaan sauvaa tytön pillulla, klitoriksella liikutellen sitä. Ajastin piippasi, tyttö lähetettiin kotiin. Vapauduin hieman kun outo tilanne laukesi, toisaalta mielessäni sinkoili pieni jännitys siitä mitä seuraavaksi? Minua ei laitettu kotiin, vaan sain köyttä käsiini. Tilanne jatkuisi.. Hän huomasi jälleen mielentilani heittelehtivän päivän aiempiin kurjiin uutisiin, ikäänkuin jyrätäkseen ne, hän sai samalla voimalla, samalla kiihottamisella mieleni jälleen vain vapisemaan kiimasta. Silmät sidottiin, kämmen rintakehällä, kädet köysissä, huulet korvalla, sormet nänneillä.. kaikki se taika nivoutui yhteen, muu unohtui, kiima jäi. Hän seisoi takanani, kuiski korvaani että mitä jos jättäisi minut noin. Silmät ja kädet sidottuina, oven auki Helsingin kadulle, oveen lappu "sisällä narttu vapaassa käytössä". Vieressä oli työmaa, siellä olisi varmasti miehiä jotka lapun huomatessaan poikkeaisivat mieluusti, hän jutteli. Jos lähettäisi viestin puhelimestani kaikille etten palaa muutamaan päivään, olinhan saanut ikäviä uutisia ja halusin olla rauhassa.. Olisiko hän voinut tehdä sen oikeasti? -Olisi. Mietin että kyllä oikeasti olisi voinut. Jostain syystä kiihotuin vielä entisestään, en mennyt paniikkiin tai pelännyt, vaan kiiihotuin lisää. Mikä valta hänellä siinä kohden minuun olikaan. Kaikki valtit jotka olin vapaaehtoisesti käyttöönsä antanut, enkä mennyt paniikkiin, vaan kiihotuin.. Kuinka kieroutunut voi ihmislapsen vietti olla, mietin.

Lähenteli tosin paniikkia, kun tilanne yhtäkkiä muuttui. Minua oli varoitettu, että tämä ihminen saattaa tulla käymään. Jotenkin kai tytön lähdettyä, alitajuisesti asennoiduin tilanteen olevan jo ohitse, suurempien yllätysten menneen.. Seisoin keskellä lattiaa hänen astuessaan sisään. Lady esitteli minut hänelle. Hän kysyi, tiedänkö kuka hän on. Mietin mitä kuuluu vastata? Tiesin tavallaan kuka hän on, mutta en nimeä, kasvoja, mitään hänestä. Nyt ainoastaan äänen. Tunsin katseen pureutuvan voimakkaan kiusallisena, tietenkin kun en voinut nähdä mitään, tunsin vain. Kuulin vain. "Käännys ympäri." Käännyin johonkin suuntaan ympäri, hieman haparoiden. Sydän hakkasi ihan hirveästi, taisin täristäkin hieman. Hän kysyi jännitinkö? Nyökkäsin. He vaihtoivat Ladyn kanssa muutamia sanoja ja kommentteja, esittivät minulle joitain kysymyksiä. "Minkäslainen tyttö tämä on?" -Mielenkiintoinen, vastasi Lady. "Vähän yliojentaa jalkoja tuo tyttö.." Arvelin jo silloin tämän ihmisen olleen kuulleen ainakin jotain, tiesin että olivat jossain yhteydessä puhuneet jotain minusta. En tosin tiennyt hänen olleen jo tuolloin kuitenkin täysin perillä jokaisesta kiinnostavaksi kokemastaan asiasta minun suhteeni.

He molemmat liikkuivat ympärilläni, tarkastellen, kysellen, hivellen, kosketellen. Paitani oli avattuna rintojen alle, rinnat nostettu liivien päälle paljaiksi. Kosketuksia, molemmin puolin, nipistyksiä, kiusaamista, nännien pyörittelemistä ja härnäämistä, hivelyä.. "Nää on hyvät, näistä pidän", kuulin. Jotkut nipistimet, en tiedä mitkä.. Niiden heiluttelu. Valuin niin täyttä kiimaa kun ihminen vaan voi, en tajunnut itsekään sitä. En tajunnut oikein mitään muuta kuin sen olon joka siinä oli. En muista tapahtumien kronologista järjestystä, en muista varmaan kaikkea ylipäätään ollenkaan mitä siinä sumussa tapahtui, en olisi muistanut vaikka olisin kirjoittanut ne heti kotona ylös. Halu pehmensi pään, kiima sumensi aivot.

Jossain vaiheessa minut käskettiin polvilleni lattialle, ohjattiin Ladyn eteen hänen istuessaan sängyllä, komennettiin nuolemaan jalkoja kuten tuo tyttö oli hetki sitten tehnyt. En osannut.. yritin parhaani. Kuulin käskyjä, neuvoja, vaativaista kannustusta keskittymään, kommentteja siitä kuinka pärjään.. Kasvoni ohjattiin Ladyn haaroihin. Sukkahousujen päältä sain nuolla häntä, kuuntelin arvosteluja, ihminen takanani nostaen välillä hamettani lanteille, raottaen stringejä kuin tarkastaen millaista siellä on. Hän nyki minusta tahtia jollain vyötärön ympäri kieritetyllä narulla, jonka irtopäät kulkivat haarojeni välistä taakse painaen klitorista, ohjaten rytmiä.. Vähän kuin joku lassottu eläin jota ohjattiin siinä kontallani lattialla. Lady käskettiin hakemaan jotain, en kuullut mitä. Kiiman seasta erotin sanat "Haluan nähdä kun nussit tota huoraa". Minut autettiin sängylle kontalleni, tunsin tekokyrvän painuvan sisääni... Voi luoja miltä sellainen tuntuu kaiken hämmennyksen, pistävän polttavan halun ja kiiman sekaisena kun se vaativasti työntyy syvälle sisään, käy naimaan määrätietoisin ottein valuvan märkää ja turvonnutta pillua.. Sain monta muistutusta, etten saa laueta ennen kuin pyydän luvan.

Sen muistinkin, luulen että muistin sen joka kerta. Kiittää en muistanut kertaakaan.. Ei toimi silloin aivoissa oikein mikään kun on lauennut. En silloin, kun kasvoni upposi Ladyn pilluun kun koitin keskittyä tekemään kielelläni oikein, sormillani oikein mutten hahmottanut mitään muuta kuin takaani työntyvän sauvan suristen painuvan sisään ja ulos.. "Keskity!" Hän piteli sitä kädessään, nain lantiollani sitä vasten. Välillä hän liikutti tai painoi vatsaani kohden, käänsi kulmaa ja en kestänyt kun huuto pääsi huuliltani, olin saamassa mielettömän orgasmin. Sain siihen luvan ja silloin laukesin aivoista varpaisiin saakka. Sen jälkeiset tapahtumat menivät yhdessä sumussa.. Minut komennettiin välillä naimaan vuorostani Ladya tuolla tekokalulla, en meinannut saada sen toista päätä sisääni mahtumaan. En ollut koskaan käyttänyt sellaista, en tiennyt kuinka se pysyy ja miten sitä pitää pitää. Huomasin Ladyn kuitenkin nauttivan siitä, hän ei ollut kuulemma saanut kyrpää aikoihin.. Niin paljon uutta, sekaista ja häkellyttävää tapahtui tuona aamupäivänä, mutta nautin joka ikisestä tunteesta. Nautin niistä edelleen kun mietin niitä.

Tämä ihminen jossain vaiheessa lähti. Sanoi ettei minun ollut nyt tarkoitus nähdä hänen kasvojansa, ohjeisti ja lähti. Olin jo aivan loppu, luulin että rauhoitumme jo.. Lady sitoi jalkani erilleen sängylle, sitten tunsin tapin tunnustelevan aukolla ja alkaen työntyä sisälleni. Koitin kuunnella mitä seuraavaksi? Tunnistin lempileluni surinan. Sellainen jellysauva jossa delfiininokan muotoinen klitoriskiihotin, sauvan kärki taipuu juuri oikeaan kohtaan ja siinä on sellaisia pehmeitä nystyröitä vielä pinnassa. Sisällä pyörivät helmet, mutta sen moottori on ollut jo rikki jonkin aikaa. Sitä lelua en kestä kauaa. Sain myös tuntea millaista on kun nainen oikeasti tietää kuinka nuollaan.. Hän levitti häpyhuulia erilleen, koskee kielellään juuri siihen pistävän polttavaan kohtaan josta silmissä alkaa kipinöidä. Sen tunteen jälkeen orgasmikin on juuri tuollainen. Pistävä, voimakas voimakas laukeaminen jonka jälkeen on todella kosketusarka. En muista montako kertaa laukesin, muistan vain että jossain vaiheessa sauva sisälläni, tappi sisälläni ja vielä jokin ylimääräinen surrutin painamassa delfiininokkaa klitorista vasten, en voinut uskoa että se vyöryy taas, juuri ennen kuin edellisestä olin edes toipunut. Huusin ei:tä, en oikein tiedä edes miksi.. Tuntui että se vaan tulee sieltä taas vaikkei pitänyt? Kunnes tajusin pyytää luvan ja taisin venkuroida orgasmin pyörteissä jalkani köysistä tai remmeistä irtikin siinä. Sitten sain rauhoittua.

Mieletön, mieletön liuta mielettömiä tapahtumia, uusia tunteita, kiihottavia ajateltavia joita ei oikeasti tapahdu kuin fantasioissa. En tänä päivänäkään tiedä onko tuo ihminen kävellyt joskus kadulla vastaan, en tiedä mikä oli loppupeleissä tai alunperinkään kaiken tarkoitus, mitä hän minusta tietää tai tiesi jo silloin, mutta ei sillä oikeastaan ole juurikaan väliä nyt. Opin tuosta heidän välisestä asetelmastaan paljon ja ymmärrän sitäkin nyt enemmän. Se, ymmärränkö omaani, saa taas uutta näkökulmaa ajatuksiini. Toisaalta ei minun tarvitse liittyä siihen kuvioon ymmärtääkseni omaa pysäkkiäni jolla matkallani olen. Sellaiseen peilaaminen kuitenkin auttaa, herättää ajattelemaan kuinka itse sellaisen kokisin, kykenisinkö, haluaisinko... Mielenkiintoisia ajatuksia jotka aina pikkuhiljaa johtavat uusiin kulmiin katsoa asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti